Lapsi perheessä, Sateenkaariperhe

Sateenkaariperheet järjestää kolmen viikon pituisen suljetun nettiryhmän sateenkaarevien perheiden vanhemmille ja vanhemmuudesta haaveileville, joiden perheissä joku vanhemmista kuuluu sukupuolivähemmistöön. Tämä on siis ryhmä vanhemmille, jotka ovat transsukupuolisia, transvestiitteja, muunsukupuolisia, binäärisen sukupuolijaon ulkopuolella, joilla on transtaustaa jne. sekä heidän vanhemmuus- ja/tai rakkauskumppaneilleen. Ryhmä toteutuu ajalla 27.11.-18.12.2018. . 

Ryhmän ideana on päästä juttelemaan asioista muiden vanhempien kanssa, jotka elävät perheessä, jossa on sukupuolen moninaisuutta, kiireettömästi, turvallisesti ja anonyymisti. Sateenkaariperheet ry:n työntekijä ja vapaaehtoinen jakavat ryhmässä hiukan tietoa ja moderoivat keskustelua, mutta pääpaino on vertaiskeskustelussa ja osallistujien kesken tapahtuvassa jakamisessa.

Ryhmään ilmoittaudutaan etukäteen ja siellä toimitaan nimimerkin turvin.

Ryhmässä on mahdollisuus jakaa kokemuksiaan ja ajatuksiaan vertaisten kanssa juuri itselleen sopivana kellonaikaan.

Ennen ilmoittautumista tulee rekisteröityä perheaikaa-sivuston käyttäjäksi. Nimimerkin etuliikkeeksi toivotaan kirjaimia SK, esim. SK-Allu75 tai SK-yön ritari

Rekisteröinnin yhteydessä annetut tiedot eivät ole Sateenkaariperheet ry:n henkilöstön, vaan ainoastaan Väestöliiton Perheaikaa-tiimin työntekijöiden nähtävissä.

Ilmoittaudu mukaan: https://my.surveypal.com/Uusperhe-nettiryhma-2017

Ryhmän hakuaika: 9.11.2017 klo 00:00 - 21.11.2017 klo 00:00
Ryhmän kesto: 27.11.2017 klo 00:00 - 18.12.2017 klo 00:00
Ryhmän osallistujamäärä:
Ryhmän ohjaajat: - Turkoosi-Sateenkaariperheet- Keltainen/Sateenkaariperheet - Oranssi/Sateenkaariperheet
Ilmoittaudu ryhmään