Miten selviytyä mustasukkaisuuden kanssa?

PsL, psykoterapian erikoispsykologi, psykoterapeutti Lotta Heiskanen
pe 17.11. klo 13.00 – 13.30

Luento antaa tietoa mustasukkaisuudesta ja työkaluja mustasukkaisuuden kanssa selviytymiseen.

Mustasukkaisuus on yleinen parisuhdeongelma ja eron syy. Mustasukkaisuudella voi olla sekä kielteisiä että myönteisiä vaikutuksia parisuhteeseen. Mustasukkaisuus on normaali tunne, joka herää, kun ihminen kokee hänelle tärkeän ihmissuhteen olevan uhattuna.

Tunne voi auttaa pitämään suhteesta parempaa huolta tai se voi auttaa neuvottelemaan parisuhteen rajoista tavalla, joka suojaa suhdetta. Liika mustasukkaisuus on kuitenkin haitallista suhteelle. Sekä mustasukkainen että mustasukkaisuuden kohde kärsivät liiallisesta mustasukkaisuudesta.

Suljettu
  • 13:01 Roosa-Väestöliitto Hei kaikille ja tervetuloa mukaan nettiluennolle! Tämä päivän nettiluento käsittelee mustasukkaisuutta parisuhteessa ja siitä selviytymistä. Aiheesta luennoi Väestöliiton psykoterapian erikoispsykologi, psykoterapeutti Lotta Heiskanen. Ohjaajana toimii Roosa Väestöliitosta. Luennolle voit osallistua kuuntelemalla, katselemalla, selailemalla luentodioja ja kysymällä luennoitsijalta luentoaiheeseen liittyviä kysymyksiä.
  • 13:01 Roosa-Väestöliitto Nyt aloitamme luennon, tervetuloa mukaan! Jos sinulla on ongelmia luennon äänen tai kuvan kanssa: Kokeile päivittää sivu painamalla näppäimistöstäsi F5 näppäintä. Tarkista onko tietokoneen kaiuttimet päällä. Kokeile vaihtaa selainta (Chrome,Firefox, Explorer) Yleensä Chrome toimii hyvin. Tyhjennä selaushistoria. Päivitä Flash Player. Reaaliaikaiseen seuraamiseen tarvitaan Flash-player. Luennon seuraaminen mobiililaitteista voi olla haastavaa. Luennon aikana voitte kysyä luennoitsijoilta luentoaiheeseen liittyviä kysymyksiä. Luennoija vastaa kysymyksiin luennon jälkeen. Luento tallennetaan ja on katsottavissa jälkikäteen Perheaikaa.fi -sivustolta iltaan mennessä.
  • 13:27 Roosa-Väestöliitto Nyt lopettelemme luentoa. Kiitos kaikille osallistujille ja tervetuloa taas mukaamme luennolle :)