Alakoululaisen ystävyyssuhteiden ja arkisen ryhmätoiminnan tukeminen

Yhteisöpedagogi/Terveys- ja päihdekasvattaja, Koulutus Elämään säätiön opettaja Riina Haapakoski
pe 25.8. klo 13.30 – 13.45

Luennolla mietitään näkökulmia kysymyksiin: Kuinka vanhempi voi tukea lasta hänen ystävyyssuhteissaan? Miten voi käsitellä lapsen arjen ryhmissä tapahtuvia tilanteita? Miten antaa lapselle toimivia välineitä kohdata elämässään erilaisia ihmisiä?

Terveys- ja päihdekasvattaja Riina Haapakoski avaa luennolla ajatuksia lasten ystävyys- ja ryhmätaitojen kehittymisestä. Koulutus Elämään säätiön opettajat kiertävät alakouluilla ja kohtaavat 24 000 lasta vuodessa.

Tietoisku on osa Väestöliiton ja Koulutus Elämään säätiön yhteistyöllä toteuttamaa Yhdessä elämään- verkkokurssia.

Koulutus Elämään säätiö, yhdessä elämään, tuki, ystävyyssuhteet, nuori, lapsi, ryhmätoiminta, hyvinvointi

Suljettu
  • 13:31 Roosa-Väestöliitto Hei kaikille ja tervetuloa mukaan nettiluennolle! Tämä päivän nettiluento käsittelee alakoululaisen ystävyyssuhteiden ja arkisen ryhmätoiminnan tukemista. Aiheesta luennoit Koulutus Elämään Säätiön Yhteisöpedagogi, Terveys- ja päihdekasvattaja Riina Haapakoski. Ohjaajana toimii Roosa Väestöliitosta. Luennolle voit osallistua kuuntelemalla, katselemalla, selailemalla luentodioja ja kysymällä luennoitsijalta luentoaiheeseen liittyviä kysymyksiä.
  • 13:31 Roosa-Väestöliitto Jos sinulla on ongelmia luennon äänen tai kuvan kanssa: Kokeile päivittää sivu painamalla näppäimistöstäsi F5 näppäintä. Tarkista onko tietokoneen kaiuttimet päällä. Kokeile vaihtaa selainta (Chrome,Firefox, Explorer) Yleensä Chrome toimii hyvin. Tyhjennä selaushistoria. Päivitä Flash Player. Reaaliaikaiseen seuraamiseen tarvitaan Flash-player. Luennon seuraaminen mobiililaitteista voi olla haastavaa. Luennon aikana voitte kysyä luennoitsijoilta luentoaiheeseen liittyviä kysymyksiä. Luennoija vastaa kysymyksiin luennon jälkeen. Luento tallennetaan ja on katsottavissa jälkikäteen Perheaikaa.fi -sivustolta iltaan mennessä.
  • 13:36 Roosa-Väestöliitto Yhdessä elämään -verkkokurssi on tänään julkaistu sivustolla: https://www.perheaikaa.fi/nettikurssit/ Verkkokurssi on maksuton ja osa Koulutus elämään- säätiön ihmissuhdetaitoihin perustuvaa Yhdessä elämään- opintokokonaisuutta, joka on suunnattu alakoululaisille ja heidän vanhemmilleen.