Päivähoito ja sateenkaariperheet

Koulutussunnittelija Sanna Nevala
to 18.5. klo 13.35 – 14.05

Kuinka päiväkodissa voi huomioida perheiden monimuotoisuutta? Mitä voi tehdä, jotta myös sateenkaariperheen lapsella on päiväkodissa hyvä ja turvallista olla?

Tämä luento on suunnattu päivähoidon ammattilaisille.


sateenkaariperheet, päiväkoti, päivähoito, Sateenkaariperheet ry, hyvinvointi

Suljettu
  • 13:36 Roosa-Väestöliitto Hei kaikille ja tervetuloa mukaan nettiluennolle! Tänään aiheena Päivähoito ja sateenkaariperheet. Aiheesta luennoi tänään koulutussuunnittelija Sanna Nevala. Ohjaajana toimii Roosa Väestöliitosta. Luennolle voit osallistua kuuntelemalla, katselemalla, selailemalla luentodioja ja kysymällä luennoitsijalta luentoaiheeseen liittyviä kysymyksiä.
  • 13:36 Roosa-Väestöliitto Jos sinulla on ongelmia luennon äänen tai kuvan kanssa: Kokeile päivittää sivu painamalla näppäimistöstäsi F5 näppäintä. Tarkista onko tietokoneen kaiuttimet päällä. Kokeile vaihtaa selainta (Chrome,Firefox, Explorer) Yleensä Chrome toimii hyvin. Tyhjennä selaushistoria. Päivitä Flash Player. Reaaliaikaiseen seuraamiseen tarvitaan Flash-player. Luennon seuraaminen mobiililaitteista voi olla haastavaa.
  • 13:36 Roosa-Väestöliitto Luennon aikana voitte kysyä luennoitsijoilta luentoaiheeseen liittyviä kysymyksiä. Luennoija vastaa kysymyksiin luennon jälkeen. Luento tallennetaan ja on katsottavissa jälkikäteen Perheaikaa.fi -sivustolta iltaan mennessä.
  • 13:37 Oranssi/Sateenkaariperheet Tervetuloa luennolle! Kysykään ja kommentoikaa rohkeasti :) Myös omia kokemuksiaan saa jakaa.
  • 13:52 Roosa-Väestöliitto Kiitos kaikille osallistujille ja tervetuloa taas mukaamme luennolle :)