Tietoisku lasta odottavalle adhd-oireiselle vanhemmalle

järjestösuunnittelija, toimintaterapeutti, SI-terapeutti, ADHD-liitto ry Katariina Berggren
to 15.6. klo 13.00 – 13.30

Vanhemmuuteen valmistautuminen ja varhaisvaiheet pienen vauvan kanssa ovat hyvin tärkeät jaksot niin vanhemmuuden rakentumiselle, kuin pienokaisen kasvun ja kehityksen tukemiselle. Vanhemmuus tuo mukanaan ihania asioita, mutta myös suurta vastuuta toisesta ihmisestä. Kerron tietoiskussa mitä asioita vanhemman on hyvä tiedostaa ja huomioida. Kannustan hakemaan tukea omalle vanhemmuudelle ja jaksamiselle tarpeen mukaan.

Jokaisella, myös adhd-, vanhemmalla on omat vahvuudet, jotka tulee huomata ja huomioida. Vanhemmuus vahvistuu arkisissa onnistumisissa!

adhd liitto ry, adhd, lapsiperhe, hyvinvointi, perhe, vanhemmuus

Suljettu
  • 13:01 Roosa-Väestöliitto Hei kaikille ja tervetuloa mukaan nettiluennolle! Tämä päivän tietoisku on suunnattu lasta odottavalle adhd-oireiselle vanhemmalle. Aiheesta luennoi tänään ADHD-liiton järjestösuunnittelija Katariina Berggren. Ohjaajana toimii Roosa Väestöliitosta. Luennolle voit osallistua kuuntelemalla, katselemalla, selailemalla luentodioja ja kysymällä luennoitsijalta luentoaiheeseen liittyviä kysymyksiä.
  • 13:01 Roosa-Väestöliitto Jos sinulla on ongelmia luennon äänen tai kuvan kanssa: Kokeile päivittää sivu painamalla näppäimistöstäsi F5 näppäintä. Tarkista onko tietokoneen kaiuttimet päällä. Kokeile vaihtaa selainta (Chrome,Firefox, Explorer) Yleensä Chrome toimii hyvin. Tyhjennä selaushistoria. Päivitä Flash Player. Reaaliaikaiseen seuraamiseen tarvitaan Flash-player. Luennon seuraaminen mobiililaitteista voi olla haastavaa. Luennon aikana voitte kysyä luennoitsijoilta luentoaiheeseen liittyviä kysymyksiä. Luennoija vastaa kysymyksiin luennon jälkeen. Luento tallennetaan ja on katsottavissa jälkikäteen Perheaikaa.fi -sivustolta iltaan mennessä.
  • 13:15 Roosa-Väestöliitto Luento lähentelee loppuaan, onko teillä aiheeseen liittyviä kysymyksiä?
  • 13:19 Roosa-Väestöliitto Kiitos kaikille osallistujille ja tervetuloa taas mukaamme luennolle :)