Älyä tunteet – ajattelun apukäsi lasten kanssa työskentelyyn

Kehittäjäpsykologi, (psykologi), Pesäpuu ry Elisa Oraluoma
ke 17.5. klo 13.45 – 14.15

Punaiset ja vihreät ajatuksemme joko rajoittavat tai rohkaisevat meitä kohtaamaan haastavia tilanteita. Ajattelun apukäsi auttaa lapsia ja nuoria työstämään vaikeita ajatuksia ja vahvoja tunteita. Se soveltuu keskusteluvälineeksi monialaiseen käyttöön sekä ohjatuksi oma-avuksi lapsille ja nuorille.

Luennolla esitellään Pesäpuu ry:n Norjasta tuomaa kognitiiviseen käyttäytymisterapiaan perustuvaa helppokäyttöistä keskusteluvälinettä ja perehdytään lyhyesti sen käyttämiseen lapsen kanssa.

Luento liittyy Sisukkaasti koulutiellä -koulutusprosessiin, jossa pyritään edistämään kodin, koulun ja lastensuojelun välistä yhteistyötä lastensuojelun piirissä olevien lasten koulunkäynnin tukemisessa.

Pesäpuu ry, Sisukkaasti koulutiellä, tunteet, lastensuojelu, koti, koulu, yhteistyö, hyvinvointi

Suljettu
  • 13:45 Roosa-Väestöliitto Hei kaikille ja tervetuloa mukaan nettiluennolle! Älyä tunteet – ajattelun apukäsi lasten kanssa työskentelyyn - monitoimijainen Sisukas- malli Aiheesta luennoi tänään Pesäpuu ry:n Kehittäjäpsykologi Elisa Oraluoma. Ohjaajana toimii Roosa Väestöliitosta. Luennolle voit osallistua kuuntelemalla, katselemalla, selailemalla luentodioja ja kysymällä luennoitsijalta luentoaiheeseen liittyviä kysymyksiä.
  • 13:46 Roosa-Väestöliitto Jos sinulla on ongelmia luennon äänen tai kuvan kanssa: Kokeile päivittää sivu painamalla näppäimistöstäsi F5 näppäintä. Tarkista onko tietokoneen kaiuttimet päällä. Kokeile vaihtaa selainta (Chrome,Firefox, Explorer) Yleensä Chrome toimii hyvin. Tyhjennä selaushistoria. Päivitä Flash Player. Reaaliaikaiseen seuraamiseen tarvitaan Flash-player. Luennon seuraaminen mobiililaitteista voi olla haastavaa.
  • 13:46 Roosa-Väestöliitto Luennon aikana voitte kysyä luennoitsijoilta luentoaiheeseen liittyviä kysymyksiä. Luennoija vastaa kysymyksiin luennon jälkeen. Luento tallennetaan ja on katsottavissa jälkikäteen Perheaikaa.fi -sivustolta iltaan mennessä.
  • 14:10 Roosa-Väestöliitto Kiitos kaikille osallistujille ja tervetuloa taas mukaamme luennolle :)