Isän vanhemmuus

Isätyöntekijä, Työnohjaaja STOry, Kouluttaja / Miessakit ry Timo Tikka
pe 10.11. klo 10.00 – 10.30

Isyys on mahdollisuuksia ja haasteita niin hyvässä kuin pahassakin.

Miessakit ry:n ja Väestöliiton isäkurssi tukee miehiä isyyteen kasvamisessa.

Suljettu
  • 10:01 Roosa-Väestöliitto Hei kaikille ja tervetuloa mukaan nettiluennolle! Tämä päivän nettiluento käsittelee isyyttä ja isän vanhemmuutta. Aiheesta luennoi Miessakit ry:n Isätyöntekijä, Työnohjaaja STOry, Kouluttaja Timo Tikka. Ohjaajana toimii Roosa Väestöliitosta. Luennolle voit osallistua kuuntelemalla, katselemalla, selailemalla luentodioja ja kysymällä luennoitsijalta luentoaiheeseen liittyviä kysymyksiä.
  • 10:01 Roosa-Väestöliitto Jos sinulla on ongelmia luennon äänen tai kuvan kanssa: Kokeile päivittää sivu painamalla näppäimistöstäsi F5 näppäintä. Tarkista onko tietokoneen kaiuttimet päällä. Kokeile vaihtaa selainta (Chrome,Firefox, Explorer) Yleensä Chrome toimii hyvin. Tyhjennä selaushistoria. Päivitä Flash Player. Reaaliaikaiseen seuraamiseen tarvitaan Flash-player. Luennon seuraaminen mobiililaitteista voi olla haastavaa. Luennon aikana voitte kysyä luennoitsijoilta luentoaiheeseen liittyviä kysymyksiä. Luennoija vastaa kysymyksiin luennon jälkeen. Luento tallennetaan ja on katsottavissa jälkikäteen Perheaikaa.fi -sivustolta iltaan mennessä.
  • 10:10 Roosa-Väestöliitto Nyt lopettelemme luentoa. Kiitos kaikille osallistujille ja tervetuloa taas mukaamme luennolle :)