Millaista on miesten kokema väkivalta?

Hankekoordinaattori, Väkivaltaa Kokeneet Miehet -hanke, Miessakit ry Tommi Sarlin
to 31.8. klo 13.00 – 13.30

Väkivaltaa kokeneet miehet -hankkeessa kohdataan kadulla ja kotona väkivaltaa kohdanneita miehiä. Tähän saakka on ollut niukasti tietoa siitä, miten miehet kokevat väkivallan kohteeksi joutumisen. Siksi toteutimme kyselyn, jossa kartoitettiin miesten kokemaa väkivaltaa ja sen seurauksia sekä miehen mahdollisuuksia saada apua.

Luennolla avataan kyselyn tuloksia ja peilataan niitä asiakastyössä saatuun kokemukseen.

miessakitry, hyvinvointi, perhe

Suljettu
  • 13:00 Roosa-Väestöliitto Hei kaikille ja tervetuloa mukaan nettiluennolle! Tämä päivän luento käsittelee miesten kokemaa väkivaltaa. Aiheesta luennoi Miessakit ry:n Väkivaltaa kokeneet miehet - koordinaattori Tommi Sarlin. Ohjaajana toimii Roosa Väestöliitosta. Luennolle voit osallistua kuuntelemalla, katselemalla, selailemalla luentodioja ja kysymällä luennoitsijalta luentoaiheeseen liittyviä kysymyksiä.
  • 13:01 Roosa-Väestöliitto Jos sinulla on ongelmia luennon äänen tai kuvan kanssa: Kokeile päivittää sivu painamalla näppäimistöstäsi F5 näppäintä. Tarkista onko tietokoneen kaiuttimet päällä. Kokeile vaihtaa selainta (Chrome,Firefox, Explorer) Yleensä Chrome toimii hyvin. Tyhjennä selaushistoria. Päivitä Flash Player. Reaaliaikaiseen seuraamiseen tarvitaan Flash-player. Luennon seuraaminen mobiililaitteista voi olla haastavaa. Luennon aikana voitte kysyä luennoitsijoilta luentoaiheeseen liittyviä kysymyksiä. Luennoija vastaa kysymyksiin luennon jälkeen. Luento tallennetaan ja on katsottavissa jälkikäteen Perheaikaa.fi -sivustolta iltaan mennessä.
  • 13:19 Roosa-Väestöliitto Nyt lopettelemme luentoa. Kiitos kaikille osallistujille ja tervetuloa taas mukaamme luennolle :)