Miten puhun ja kuuntelen?

TT, dosentti, perhe- ja pariterapiakouluttaja, työnohjaajakouluttaja, Dialogic Oy Lassi Pruuki
ke 14.12. klo 10.30 – 11.00

DIALOGISUUS MONIAMMATILLISESSA YHTEISTYÖSSÄ

Dialogisuuden tutkija William Isaacs on tavoittanut jotakin olennaista dialogisuudesta kuvetessaan sitä kysymyksellä: "Miten puhua siten, että
toinen haluaa kuunnella ja kuunnella siten, että toinen haluaa puhua?"

Luennolla pohditaan moniammatillisen yhteistyön edellytyksiä dialogisesta näkökulmasta.

Miten tehdä moniammatillista yhteistyötä siten, että asiakkaan ääni kuuluu ja eri ammattiryhmien osaaminen koituu keskinäisen nokittelun sijaan asiakkaiden parhaaksi?

Luento liittyy Sisukkaasti koulutiellä -koulutusprosessiin, jossa pyritään edistämään koulun ja lastensuojelun välistä yhteistyötä lastensuojelun piirissä olevien lasten koulunkäynnin tukemisessa.

Suljettu
  • 10:31 Roosa-Väestöliitto Hei kaikille ja tervetuloa mukaan nettiluennolle!
  • 10:32 Roosa-Väestöliitto Luennoitsijana toimii tänään TT, dosentti, perhe- ja pariterapiakouluttaja, työnohjaajakouluttaja, Dialogic Oy Lassi Pruuki. Luennolle voit osallistua kuuntelemalla, katselemalla, selailemalla luentodioja ja kysymällä luennoitsijalta luentoaiheeseen liittyviä kysymyksiä kirjoita-laatikkoon luentokalvojen alapuolelle.
  • 10:32 Roosa-Väestöliitto Jos sinulla on ongelmia luennon äänen tai kuvan kanssa: Kokeile päivittää sivu. Tarkista onko tietokoneen kaiuttimet päällä. Kokeile vaihtaa selainta (Chrome,Firefox, Explorer) Tyhjennä selaushistoria. Päivitä Flash Player. Reaaliaikaiseen seuraamiseen tarvitaan Flash-player. Luennon seuraaminen mobiililaitteista voi olla haastavaa. Luennon aikana voitte kysyä luennoitsijalta luentoaiheeseen liittyviä kysymyksiä. Pyrimme vastaamaan näihin luennon jälkeen. Luento tallennetaan ja on katsottavissa jälkikäteen Perheaikaa.fi -sivustolta iltaan mennessä.
  • 10:58 AP Kiitos ´luennosta!
  • 10:58 Roosa-Väestöliitto Kiitos kaikille osallistujille ja tervetuloa taas mukaan luennolle :)
  • 10:58 alma Kiitos luennosta!