Vertaisluento: Sijaisisyys

Sijaisisä, Kokemusasiantuntija Markku Siira
ke 5.10. klo 13.00 – 13.30

Olen sijaisisä ja isäryhmien vetäjä. Pohdin sijaisisyyttä omien kokemusteni ja sijaisisien ryhmissä keskuteltujen asioiden pohjalta ja
juttelen siitä miten sijaisisä voi helpottaa oloaan tässä naisvaltaisessa ympäristössä.

Suljettu
  • 13:00 Roosa-Väestöliitto Hei kaikille ja tervetuloa mukaan vertaisluennolle! Päivän teemana tänään Sijaisisyys. Kokemusasiantuntijana tänään Markku Siira. Luennon ohjaajana toimii tänään Roosa-Väestöliitto. Luennolle voit osallistua kuuntelemalla, katselemalla, selailemalla luentodioja ja kysymällä luennoitsijalta luentoaiheeseen liittyviä kysymyksiä kirjoita-laatikkoon luentokalvojen alapuolelle.
  • 13:02 Roosa-Väestöliitto Jos sinulla on ongelmia luennon äänen tai kuvan kanssa: Kokeile päivittää sivu. Tarkista onko tietokoneen kaiuttimet päällä. Kokeile vaihtaa selainta (Chrome,Firefox, Explorer) Tyhjennä selaushistoria. Päivitä Flash Player. Reaaliaikaiseen seuraamiseen tarvitaan Flash-player. Vertaisluennon seuraaminen mobiililaitteista voi olla haastavaa. Vertaisluennon aikana voitte kysyä luennoitsijalta luentoaiheeseen liittyviä kysymyksiä. Pyrimme vastaamaan näihin luennon jälkeen.
  • 13:08 sami Mahtavia kuvia! Minulta meni alku hieman ohi, mutta oliko tässä siis sekä omia että sijaislapsia?
  • 13:10 sami No voi harmi, nyt pätkäsi koko luento, kun laitoin kommentin. Toivottavasti näistä luennoista tulee videotallenteet. :)
  • 13:11 Roosa-Väestöliitto Hei Sami, Luento tallennetaan ja on katsottavissa jälkikäteen Perheaikaa.fi -sivustolta iltaan mennessä.
  • 13:30 Roosa-Väestöliitto Vertaisluento lähenee loppuaan, kiitos kaikille osallistujille :)