Kahden vakaumuksen parisuhde ja vanhemmuus

Sosionomiopiskelija ja vertaisohjaaja Minna Taipale
to 12.5. klo 13.00 – 13.30

Nettiluennolla käsitellään kahden vakaumuksen liiton kompastuskiviä ja ilon aiheita
sekä pohditaan teemoja, jotka on hyvä huomioida, kun toinen puolisoista on muslimi. Kahta eri vakaumusta edustavien henkilöiden aloittaessa parisuhteen ja perustaessa perheen, muutamia tärkeitä asioita täytyy ottaa huomioon jo suhteen alussa. Eri vakaumusten liitoissa ja perheissä on erityisen tärkeää keskustella arvoista ja uskonnollisista käytännöistä avoimesti. Myös lasten uskonnolliseen kasvatukseen liittyvistä seikoista kannattaa keskustella jo suhteen alkuvaiheessa vaikka perheen perustaminen ei olisikaan ajankohtaista. Luennon lopussa on mahdollisuus chattikeskusteluun ja kysymyksiin.

Luennon järjestää Familia ry:n Duo kahden kulttuurin perheille yhteistyössä Väestöliiton kanssa.

Luento on maksuton ja avoin kaikille teemasta kiinnostuneille. Voit liittyä luennolle joko nimimerkillä tai rekisteröityneenä Perheaikaa.fi sivuston käyttäjänä.

parisuhde, kahden vakaumuksen parisuhde, vanhemmuus, kasvatus, uskonto, kulttuuri

Suljettu
  • 13:00 Iines-Väestöliitto Hei kaikille ja tervetuloa mukaan nettiluennolle! Päivän teemana on kahden vakaumuksen parisuhde ja vanhemmuus. Luennoitsijana toimii sosionomiopiskelija ja vertaisohjaaja Minna Taipale. Luennon ohjaajana toimii tänään Iines Väestöliitto. Luennolle voit osallistua kuuntelemalla, katselemalla, selailemalla luentodioja ja kysymällä luennoitsijalta luentoaiheeseen liittyviä kysymyksiä kirjoita-laatikkoon luentokalvojen alapuolelle.
  • 13:01 Iines-Väestöliitto Jos sinulla on ongelmia luennon äänen tai kuvan kanssa: Kokeile päivittää sivu. Tarkista onko tietokoneen kaiuttimet päällä. Kokeile vaihtaa selainta (Chrome,Firefox, Explorer) Tyhjennä selaushistoria. Päivitä Flash Player. Reaaliaikaiseen seuraamiseen tarvitaan Flash-player. Luennon seuraaminen mobiililaitteista voi olla haastavaa.
  • 13:02 Iines-Väestöliitto Luennon aikana voitte kysyä luennoitsijalta luentoaiheeseen liittyviä kysymyksiä. Pyrimme vastaamaan näihin luennon luennon jälkeen.
  • 13:32 Iines-Väestöliitto Luento tallennetaan ja on katsottavissa jälkikäteen Perheaikaa.fi -sivustolta iltaan mennessä.
  • 13:32 Iines-Väestöliitto Luento lähentelee loppuaan, onko teillä aiheeseen liittyviä kysymyksiä?