Käynnissä

Yhtään chattia ei ole käynnissä.

Yhtään chattia ei ole käynnissä.

Yhtään chattia ei ole käynnissä.

Tulossa

 • Vauhti vaarit ja mahtavat mummot-millaisia ovat nykyajan isovanhemmat? ke 12.4. klo 10.00 – 11.00 Tule mukaan keskustelemaan isovanhemmuuteen liittyvistä rooleista ja odotuksista Väestöliiton asiantuntijan ja muiden isovanhempien kanssa. Osallistu
 • Monikkovanhempien parisuhdechat ti 18.4. klo 19.00 – 20.30 Miten puhallatte tuulta lemmenlaivanne purjeisiin? Vai karahtiko jo karille? Parisuhde on tärkeä asia, jonka vaaliminen helposti hautautuu arjen kiireisiin pikkulapsiperheessä.

  Tervetuloa vaihtamaan kokemuksia ja vinkkejä monikkovanhempien vertaistuelliseen parisuhdechattiin, jota vetävät Suomen Monikkoperheet ry:n koulutetut vertaisohjaajat.
  Osallistu
 • Isona isovanhemmaksi? to 27.4. klo 10.00 – 11.00 Onko sinusta tulossa isovanhempi tai toivotko että joskus tulevaisuudessa pääsisit kokemaan isovanhemmuuden? Millaisia toiveita tai pelkoja isovanhemmuuteen voi liittyä?

  Tule keskustelemaan aiheesta Väestöliiton asiantuntijan ja muiden isovanhempien kanssa.
  Osallistu
 • Isovanhemmuuden arkea ja juhlaa-chat ti 2.5. klo 13.00 – 14.00 Tule jakamaan kanssamme isovanhemmuuden arkisia askareita ja juhlallisia hetkiä. Millaiselta sinun isovanhemmuutesi näyttää tänään?

  Chattiä ohjaavat Väestöliiton työntekijät.
  Osallistu
 • Vertaistukea totaaliyksinhuoltajalle ti 9.5. klo 19.30 – 20.30 Odotatko lasta yksin tai oletko alusta saakka kasvattanut lastasi yksin? Totaaliyksinhuoltajien olkkarin ovet ovat auki juuri sinulle! Lämpimästi tervetuloa iloinesi tai huolinesi - olemme sinua varten!
  Osallistu
 • Leikki-ikäisen kiukku ja tunteet-chat pe 2.6. klo 13.00 – 14.30 Tahtova taapero ja tuliset tunteet, kuinka selviytyä arjen rutiineista kun taaperon tunteet leiskuvat? Onko teillä kotona hankalia tilanteita kun leikki-ikäinen harjoittelee omaa tahtoa ja tunteiden hallintaa.

  Tule chattiin jakamaan kokemuksia ja pohtimaan yhdessä kuinka näistä haastavista tilanteista voisi päästä eteenpäin ja kuinka suurien tunteiden kanssa voisi tulla toimeen?

  Chattia ohjaavat Hämeenlinnan kaupungin Varhaisen tuen perhetyön perhetyöntekijät.
  Osallistu

 • Hei hulinaa! Arkea monikkoperheessä ti 4.4. klo 19.00 – 20.30 Oletko kaksosten tai kolmosten vanhempi? Tule keskustelemaan monikkoperheen arjen sujumisesta, iloista ja suruista.

  Vetäjinä toimivat Suomen Monikkoperheet ry:n koulutetut vertaisohjaajat.
  Osallistu
 • Ero lapsiperheessä-chat ma 10.4. klo 19.00 – 20.30 Ero lapsiperheessä koskettaa koko perhettä ja perheen lähipiiriä. Ero voi nostattaa paljon kysymyksiä ja huolenaiheita. Kuinka näitä kysymyksiä voisi ratkoa ja miten lapset voisi tilanteessa huomioida?

  Tule juttelemaan, jakamaan vinkkejä ja esittämään kysymyksiä lapsiperheen eroon liittyen.

  Chattia ohjaavat Hämeenlinnan kaupungin Varhaisen tuen perhetyön perhetyöntekijät.
  Osallistu
 • Nirsoilu ja valikoiva syöminen ti 11.4. klo 12.00 – 13.30 Onko teidän perheessä lapsia joille uusien makujen maistaminen on vaikeaa?

  Tule keskustelemaan ja kysymään.
  Osallistu
 • Keskustele ja kysy sateenkaariperheydestä ti 25.4. klo 12.00 – 13.30 Pohditko perheen perustamista? Mietityttääkö sinua jokin asia arjessa, perhe-elämässä tai lasten asioissa? Onko sinulla haasteita viranomaistahojen, palvelujen tai suvun kanssa? Kuinka toimii Kela tai hedelmöityshoitoklinikat? Kuinka lakeja tulkitaan?

  Sateenkaariperheet ry:n asiantuntija vastaa kysymyksiisi. Chatissa voit myös keskustella mistä tahansa muiden sateenkaariperheellisten tai perhettä suunnittelevien kanssa.
  Osallistu

 • Oletko huolissasi läheisesi mielenterveydestä? ke 19.4. klo 10.00 – 11.00 Osallistu chattiin, jossa voit kysyä lisää mielenterveysomaisille suunnatusta Prospect-ryhmämallista.

  Prospect on omaistyön helmi. Se on koulutuksellinen vertaisryhmämalli, joka voimaannuttaa mielenterveysomaisia. Prospectissa keskitytään omaisten omiin tarpeisiin, jaksamisen tukemiseen ja elämänlaadun parantamiseen.
  Osallistu
 • Rajat ja rakkaus-chat ke 19.4. klo 13.00 – 14.30 Vanhemmuuteen kuuluu erilaisia rooleja kuten elämän opettaja, ihmissuhdeosaaja, rakkauden antaja ja rajojen asettaja. Mitä nämä roolit tarkoittavat ja miten ne näkyvät omassa vanhemmuudessasi?

  Tule juttelemaan mieltäsi askarruttavista kysymyksistä Rajat ja rakkaus-chattiin.

  Chattiä ohjaavat Hämeenlinnan kaupungin Varhaisen tuen perhetyön perhetyöntekijät.
  Osallistu
 • Ihana, kamala äitiys- chat ti 9.5. klo 13.00 – 14.00 Millaisia tunteita äitiys on tänään sinussa herättänyt? Onko teillä ollut jo tahtojen taistelua ennen aamupalaa tai haikeita jäähyväisiä päiväkodin portilla? Tuntuuko joskus että äitinä oleminen pakahduttaa sydäntä ja herkistää silmäkulmia?

  Tule keskustelemaan kanssamme äitiyteen liittyvistä tunteista ja pohdinnoista.

  Chattiä ohjaavat Väestöliiton työntekijät.
  Osallistu
 • Adoptio-odotus ja ekat vuodet perheenä ti 9.5. klo 18.30 – 20.00 Hei adoptio-odottaja! Tule mukaan juttelemaan miten jaksaa odotusta ja haaveilemaan lapsiperheen arjesta. Jutellaan yhdessä kiintymyssuhteista, hakumatkasta ja ensimmäisestä vuodesta kotona.

  Mukana chatissa ovat Adoptioperheet ry:n koulutetut vapaaehtoiset.
  Osallistu
 • Parisuhde pikkulapsiperheessä-chat ti 9.5. klo 19.00 – 20.30 Tuntuuko että teillä on parisuhde pikkulapsiarjen puristuksessa? Oletteko löytäneet hyviä keinoja yhteisen ajan viettämiseen kumppanin kanssa?

  Tule jakamaan vinkkejä ja kuuntelemaan muiden hyviä ratkaisuja siitä kuinka parisuhdetta voi vaalia vaippojen vaihdon ohessa.

  Chattiä ohjaavat Hämeenlinnan kaupungin Varhaisen tuen perhetyön perhetyöntekijät.
  Osallistu
 • Voimaa vanhemmuuteen-chat ke 10.5. klo 11.00 – 12.00 Tuntuuko että omat voimat vanhempana ovat joskus kadoksissa? Oletko löytänyt hyviä keinoja tai apuja arkisiin tilanteisiin lasten kanssa?

  Tule keskustelemaan ja jakamaan omia vinkkejä ja ajatuksia muiden vanhempien kanssa siitä kuinka vahvistua omassa vanhemmuudessa ja jaksaa lapsiperheen arkea eteenpäin.

  Chattiä ohjaavat Väestöliiton työntekijät.
  Osallistu
 • Ylipainosta tasapainoon -Lapsen ylipaino ti 16.5. klo 18.30 – 20.00 Huolestuttaako sinua lapsen paino? Lapsen painoon ja elintapoihin liittyviin kysymyksiin vastaavat Neuvokas perhe toiminnan ammattilaiset.
  Osallistu