Käynnissä

Yhtään chattia ei ole käynnissä.

Yhtään chattia ei ole käynnissä.

Yhtään chattia ei ole käynnissä.

Tulossa

 • Voimia äidille -chat ke 29.8. klo 19.00 – 21.00 Äidit irti synnytysmasennuksesta Äimä ry:n Voimia äidille -chat on tarkoitettu väsyneille, uupuneille, alavireisille tai synnytyksen jälkeisestä masennuksesta kärsiville äideille. Diagnooseja emme kysele, ja sinulla voi olla ihan pieni vauva tai jo isompi lapsi.

  Äimä ry:n perusidea on antaa vertaistukea äideiltä äideille. Chatia vetävät Äimän kouluttamat vertaistukiäidit, joilla on itsellään ollut synnytyksen jälkeinen masennus ja jotka ovat toipuneet siitä hyvin.
  Äimän chateissa voi keskustella esimerkiksi arjesta ja sen sujumisesta, työnjaosta puolisoiden kesken, jaksamisesta, ahdistuneisuudesta tai masentuneisuudesta ja avun löytämisestä.
  Osallistu

 • Bonusäiti -chat ke 15.8. klo 20.00 – 21.00 Elätkö äitipuolena uusperheessä? Voit olla itse biologinen äiti tai haaveilla biologisesta lapsesta. Voit olla lapseton äitipuoli joko omasta tahdostasi tai tahtomattasi. Toisten uusperheessä elävien naisten kokemukset ja ajatusten jakaminen bonusvanhemmuudesta voivat olla joskus ensiarvoisen tärkeitä ja tuoda voimia jaksaa uusperheen hektisessä arjessa.

  Chatissa keskustellaan anonyymisti uusperhe-elämän herättämistä tunteista, jaetaan kokemuksia ja ratkaisumalleja uusperheessä elävien chatohjaajien ohjauksessa.
  Osallistu