Käynnissä

Yhtään chattia ei ole käynnissä.

Yhtään chattia ei ole käynnissä.

Yhtään chattia ei ole käynnissä.

Tulossa

 • Adoptioprosessi ja lapsen odotus ti 28.8. klo 18.30 – 20.00 Hei adoptio-odottaja!

  Tule mukaan juttelemaan miten jaksaa odotusta ja haaveilemaan lapsiperheen arjesta. Jutellaan yhdessä kiintymyssuhteista, hakumatkasta ja ensimmäisestä vuodesta kotona.

  Chattia ohjaavat Adoptioperheet ry:n koulutetut vapaaehtoiset.
  Osallistu
 • Voimia äidille -chat ke 29.8. klo 19.00 – 21.00 Äidit irti synnytysmasennuksesta Äimä ry:n Voimia äidille -chat on tarkoitettu väsyneille, uupuneille, alavireisille tai synnytyksen jälkeisestä masennuksesta kärsiville äideille. Diagnooseja emme kysele, ja sinulla voi olla ihan pieni vauva tai jo isompi lapsi.

  Äimä ry:n perusidea on antaa vertaistukea äideiltä äideille. Chatia vetävät Äimän kouluttamat vertaistukiäidit, joilla on itsellään ollut synnytyksen jälkeinen masennus ja jotka ovat toipuneet siitä hyvin.
  Äimän chateissa voi keskustella esimerkiksi arjesta ja sen sujumisesta, työnjaosta puolisoiden kesken, jaksamisesta, ahdistuneisuudesta tai masentuneisuudesta ja avun löytämisestä.
  Osallistu
 • Eron ABC -chat ma 3.9. klo 10.00 – 11.00 Avio- tai avoero muuttaa perheen asiat uuteen järjestykseen. Tarvitsetko tietoa lapsen asioiden järjestämisestä? Tule mukaan! Jaamme tietoa ja vastaamme kysymyksiin mm. lapsen huoltajuuteen, elatukseen ja tapaamiseen liittyvissä asioissa.

  Chattia ohjaavat Yhden Vanhemman Perheiden Liiton ammattilaiset.

  Tervetuloa keskustelemaan!
  Osallistu