Käynnissä

Yhtään chattia ei ole käynnissä.

Yhtään chattia ei ole käynnissä.

Yhtään chattia ei ole käynnissä.

Tulossa

 • Bonusäitien chat ke 25.4. klo 20.00 – 21.30 Elätkö äitipuolena uusperheessä?

  Voit olla itse biologinen äiti tai haaveilla biologisesta lapsesta. Voit olla lapseton äitipuoli joko omasta tahdostasi tai tahtomattasi. Toisten uusperheessä elävien naisten kokemukset ja ajatusten jakaminen bonusvanhemmuudesta voivat olla joskus ensiarvoisen tärkeitä ja tuoda voimia jaksaa uusperheen hektisessä arjessa.

  Chatissa keskustellaan anonyymisti uusperhe-elämän herättämistä tunteista, jaetaan kokemuksia ja ratkaisumalleja uusperheessä elävän chatohjaajien ohjauksessa.
  Osallistu
 • Eron ABC -chat ma 7.5. klo 10.00 – 11.00 Kuvaus:Avio- tai avoero muuttaa perheen asiat uuteen järjestykseen. Tarvitsetko tietoa lapsen asioiden järjestämisestä? Tule mukaan! Jaamme tietoa ja vastaamme kysymyksiin mm. lapsen huoltajuuteen, elatukseen ja tapaamiseen liittyvissä asioissa.

  Chattia ohjaavat Yhden Vanhemman Perheiden Liiton ammattilaiset.

  Tervetuloa keskustelemaan!
  Osallistu
 • Duo Olohuone chat ti 22.5. klo 19.30 – 20.30 "Duo Olohuone" chateissa kahden kulttuurin parisuhteessa ja perheessä elävät voivat vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia tai kysyä toisiltaan mieltä askarruttavia kysymyksiä liittyen esimerkiksi parisuhteen haasteisiin tai lapsen kaksikielisyyden tukemiseen, Suomessa asumiseen tai perheiden palveluihin.

  Chateissa voidaan keskustella suomeksi ja englanniksi.

  Chatteja ohjaavat Duon koulutetut vertaisvapaaehtoiset. Tervetuloa mukaan keskustelemaan kanssamme!
  Osallistu

 • Adoptiokeskenmeno ti 8.5. klo 19.00 – 20.30 Adoptiokeskenmenoon raskas taakka kantaa yksin, on prosessi sitten keskeytynyt odotetusti tai yllättäen tai on vasta keskeytymässä.

  Adoptiokeskenmeno-chatissa voit kertoa miltä sinusta tuntuu, mikä ärsyttää, turhauttaa tai voiko se olla helpottavakin tunne.

  Tule jakamaan muiden kanssa ulospäin näkymätöntä menetystä ja miettimään, kuinka tästä voi jatkaa eteenpäin.

  Chattiä ohjaavat Adoptioperheet ry:n koulutetut vertaisohjaajat.
  Osallistu
 • Sisaruus adoptioperheessä ti 22.5. klo 19.00 – 20.30 Sisaruus ei kysy biologista suhdetta, se adoptioperheissä tiedetään. Millainen suhde teidän
  lapsilla on? Onko se sielujen harmoniaa vai tulta ja tappuraa vai kenties jotakin siltä väliltä?

  Entä kuinka valmistella lasta tai lapsia pikkusisaruksen tuloon, jos on vasta miettimässä adoptiota? Tai kuinka pitää yllä lasten välille esimerkiksi lastenkodissa syntynyttä sosiaalista
  sisaruutta, jos Suomessa asutaan kaukana eri paikkakunnilla tai lapset adoptoidaan eri maihin?

  Tule pohtimaan näitä ja muita laajaan sisaruus-teemaan liittyviä kysymyksiä yhdessä muiden chattaajien sekä Adoptioperheet ry:n koulutettujen vapaaehtoisten kanssa.
  Osallistu

 • Adoptio-odotus ja ensimmäiset vuodet perheenä ti 24.4. klo 19.00 – 20.30 Sekä kotimaan että kansainvälisissä adoptioissa odotusaika on yhtä ennakoimatonta.Miten valmistautua lapsen tuloon ja kuinka kertoa läheisille prosessista? Miten teidän perheessä adoptio näkyy arjessa? Millainen verkosto ympärillenne on muodostunut? Onko teillä ajatuksia adoption avoimuudesta ja syntymävanhempien tai -suvun suhteesta lapseen?

  Tervetuloa jakamaan mietteitäsi yhdessä olitpa sitten odottava tai perheellistynyt kotimaan tai kv-adoptoija. Chattiaohjaavat Adoptioperheet ry:n koulutetut vapaaehtoiset.
  Osallistu
 • Duo Olohuone chat ti 24.4. klo 19.30 – 20.30 "Duo Olohuone" chateissa kahden kulttuurin parisuhteessa ja perheessä elävät voivat vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia tai kysyä toisiltaan mieltä askarruttavia kysymyksiä liittyen esimerkiksi parisuhteen haasteisiin tai lapsen kaksikielisyyden tukemiseen, Suomessa asumiseen tai perheiden palveluihin. Chateissa voidaan keskustella suomeksi ja englanniksi. Chatteja ohjaavat Duon koulutetut vertaisvapaaehtoiset.

  Tervetuloa mukaan keskustelemaan kanssamme!

  Osallistu
 • Eron ABC -chat ma 30.4. klo 10.00 – 11.00 Avio- tai avoero muuttaa perheen asiat uuteen järjestykseen. Tarvitsetko tietoa lapsen asioiden järjestämisestä? Tule mukaan! Jaamme tietoa ja vastaamme kysymyksiin mm. lapsen huoltajuuteen, elatukseen ja tapaamiseen liittyvissä asioissa.

  Chattia ohjaavat Yhden Vanhemman Perheiden Liiton ammattilaiset.

  Tervetuloa keskustelemaan!
  Osallistu