• Vieras
  Vierailija
  Ilmianna asiaton viesti

  Huh

  Luonto on aina kaunista kirjoitti:On aivan normaalia ja tervettä, että mies katselee ympärillään olevia vieraita naisia. Siinä ei ole mitään taka-ajatusta, naisethan ovat myös luontoa ja luonnon estetiikasta kuuluukin nauttia. Jos oma vaimo siitä huomauttaa, niin tämä on varmaa seksin tappamista, joka kohdistuu nimenomaan siihen huomauttajaan itseensä. Eli huomauttajaa ei pysty enää ajattelemaan mitenkään seksuaalisesti. Asiat vain ovat näin, sikäli kuin olemme luonnon olioita, sanoo moraali tai etiketti mitä tahansa.

  Katselevathan koirien harrastajatkin muiden ihmisten koiria, vieläpä erirotuisia. Jos joku ei ole kiinnostunut koirista yleisesti, ei hän voi olla kiinnostunut myöskään omastaan. Mitä tapahtuu, jos koira alkaa purra omistajaansa aina, kun tämä katselee muita koiria? Vähentääkö va lisääkö tällainen käytös omistajan kiinnostusta omaa koiraansa kohtaan?

  Miehelle oma vaimo on yhtä rakas kuin oma auto. Jos mies menee oman harrasteautonsa kanssa ajelulle, katseleeko hän silloin myös muita autoja? Kyllä katselee. Vaikka oma auto olisikin jo romu, sellainen mihin miehellä on varaa, se on kuitenkin rakas ja sen kanssa harrastetaan autoilua, johon kuuluu kaikkien autojen katseleminen.

  Mitä tapahtuisi, jos oman auton moottori alkaa käydä katkonaisesti aina, kun vieraita autoja katsellaan? Autoiluhalut häviävät heti, kun ajattelee omaa autoa.

  Niinpä, ei kannata murjottaa miehelle vaan mennä suosiolla siihen peliin mukaan. Näin opit tuntemaan miehesi naismakua ja pystyt tarvittaessa vaikuttamaan sen kehittymiseen toivomaasi suuntaan.
  Huh mikä mies. Kuten muutama muukin tuossa edellä. Sinunlaisesta miehestä ei saa mitään muuta kuin harmia. Ehkä vertaisen voit saada joka katselee samoin muita miehiä ja vähän kokeileekin niitä.

  Viestiä on moderoitu. Tutustuttehan netikettiin Info-osiossa.
  Aurinkoisin terveisin Perheaikaa.fi -tiimi

  Lainaa

Osallistu keskusteluun

Kirjoitat vieralijana. Kirjaudu sisään kirjoittaksesi rekisteröityneenä käyttäjänä.