• Viuhkahanta
  Rekisteröitynyt käyttäjä
  Ilmianna asiaton viesti

  Ero edessä?

  Olemme olleet mieheni kanssa yhdessä 17 vuotta. Lapset ovat 8 ja 13 v. Hoidan arjen lähes itsekseni kun mies tekee pitkiä työpäiviä. Tukiverkostoa ei ole. Tosin muutaman kerran sukulaiset ovat hoitaneet lapsiamme jolloin olemme miehen kanssa viettäneet hotelliyön toisella paikkakunnalla.

  Näiden vuosien jälkeenkin mieheni tuntuu minulle vieraalta ihmiseltä. Meillä ei paljoa puhuta. Hän viihtyy töiden jälkeen lukemisen parissa. Lapset ja ruoan laiton hän hoitaa ihanasti kun on paikalla
  Lainaa
 • Lumipyry, Yhden vanhemman perheet
  Vierailija
  Ilmianna asiaton viesti

  Tukea on saatavilla, jos ero mietityttää

  Erossa on yleensä kyse parisuhteen purkamisessa. Tarkoituksena ei ole vanhemmuuskumppanuuden lopettaminen. Useimmissa eroperheissä vanhemmuuskumppanuus jatkuukin eron jälkeen, saattaapa jopa syventyä.

  Myös parisuhdetta voi kehittää ja apua siihen on tarjolla mm. perheneuvoloissa. Sieltä saa tukea myös kommunikointihaasteisiin kuten juuri puhumattomuuteen. Toista ei kuitenkaan voi muuttaa.

  Onko ero teille oikea ratkaisu ja juuri tällä hetkellä? Olette tervetulleita keskustelemaan tilanteesta toisten vanhempien kanssa, jotka parhaillaan myös miettivät eroa, mm yhden vanhemman perheiden olohuoneisiin, joita on sadalla paikkakunnalla sekä verkossa. Lopullinen vastaus on yksin vain teidän kahden käsissä.

  Lainaa

Osallistu keskusteluun

Kirjoitat vieralijana. Kirjaudu sisään kirjoittaksesi rekisteröityneenä käyttäjänä.