Suomen Uusperheiden Liitto ry

Suomen Uusperheiden Liitto ry on uusperheellisten hyvinvointia ja etuja ajava valtakunnallinen järjestö.  Suomen Uusperheiden Liitto ry on toiminut vuodesta 1996 ainoana valtakunnallisena uusperheiden järjestönä ydinosaamisenaan uusperheiden kokonaisvaltainen tukeminen.  Järjestön toiminnan kohderyhmänä ovat uusperheiden vanhemmat ja uusperheiden kanssa työskentelevä ammattihenkilöstö. Liitto järjestää erilaisia uusperhettä tukevia vertaisryhmiä, parisuhdekursseja, uusperhetapahtumia sekä koulutuksia uusperheitä työssään kohtaaville ammattilaisille.

Uusperheen jokainen perheenjäsen hakee paikkaansa uudessa perheessä omalla tavallaan.  Menneisyys ja perheen ulkopuoliset tahot voivat osaltaan tuoda oman haasteensa uusperheeseen. Uusperheen perheytymisprosessissa pysähdytään usein miettimään, mitä uusperheen aikuiset tarvitsevat toimivan uusperheen rakennusaineeksi ja millaisia haasteita sekä iloja uusperhevanhemmat kohtaavat.

Liitto järjestää
- vertaisryhmiä
- perhetapahtumia
- parisuhdekursseja
- lakipalveluja
- uusperheneuvontaa puhelimiste

Yhteystiedot:

Suomen Uusperheiden Liitto ry (SUPLI)
Yhteisötalo Lounatuulet
Läntinen Pitkäkatu 33
20100 Turku

www.supli.fi

Toimisto
puh. 040 732 0076 arkisin klo 9.00-16.00 (muina aikoina jätä viesti vastaajaan)


Suomen Uusperheiden Liitto ry:n koulutetut ammattilaiset ja vertaisohjaajat liikkuvat Perheaikaa.fi -sivustolla tunnistettavilla nimimerkeillä. Keskustelupalstalla ja suljetuissa ryhmissä heillä on lisäksi käytössään avatar. Suomen Uusperheiden Liitto ry:n avatar näyttää tältä: