Suomen Uusperheiden Liitto ry

Suomen Uusperheiden Liitto ry on aloittanut toimintansa Suomessa 1996. Suplin päämääränä on tarjota tukea, neuvontaa ja koulutusta uusperhetematiikkaan liittyvissä asioissa.

  • Supli on valtakunnallinen, uusperheiden hyvinvointia edistävä järjestö.
  • Supli järjestää vertaisryhmiä, uusperhetapahtumia, uusperhelomia ja koulutusta sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisille.
  • Liiton paikallisyhdistyksissä toimii vapaaehtoisina vertaistoimintaan koulutettuja uusperhepareja, jotka järjestävät vertaisryhmiä ja uusperhetapahtumia alueellisesti ympäri Suomea

Jäsenmaksut yksilöjäseneltä 10€/vuosi ja pariskunnalta 20€/vuosi.

Jäsenmaksut käytetään paikallisyhdistysten toiminnan tukemiseen, vertaisryhmiin ja erilaisiin Suplin järjestämiin uusperhetapahtumiin.


Jäsenedut:

  • Supliikki-jäsenlehti 2 kertaa vuodessa.
  • Maksuton lakimiehen neuvontapalvelu. Lähetä kysymyksesi osoitteeseen toimisto(at)supli.fi niin toimitamme sen eteenpäin liiton lakimiehelle.
  • Uusperheneuvontaa puhelimitse (miel. ajanvarauksella) ja sähköpostilla. Kysymykset osoitteeseen toimisto(at)supli.fi tai ajanvaraus puhelimitse toimiston numerosta 040-6893418
  • Uutiskirje sähköpostiin 3-4 kertaa vuodessa, jossa tiedotamme tulevista kursseista, tapahtumista ja muista uusperheille tarpeellisista asioista.
  • Kursseille ja tapahtumiin voi osallistua, vaikka ei olisi jäsen, mutta jäsenet saavat tapahtumiin räätälöidyn jäsenhinnan.

Ajantasaiset tiedot Suplin tapahtumista, koulutuksista ja toiminnasta sekä erilaisia tietopaketteja ja uutisarkistoja saatavilla nettisivuilta www.supli.fi  

Sivuilta löytyvät myös paikallisyhdistysten yhteystiedot ja uusperhekahviloiden ’aukioloajat’ ja pitopaikat.

Suplin sivuilla, Pari-ja perheterapiaa uusperheille-linkistä (http://supli.fi/pari-ja-perheterapiaa-uusperheille/)  löytyy kooste uusperhetematiikkaan erikoistuneiden pari-, perhe- ja yksilöterapiaa tekevien terapeuttien tietoja, sekä uusperheneuvontaa antavia tahoja Suomessa. Terapeutit ovat itsenäisiä ammatinharjoittajia ja vastaavat itsenäisesti omasta toiminnastaan.

 

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta: Facebookista, Twitteristä ja Instagramista.

 

Yhteystiedot:
Suomen Uusperheiden Liitto ry.
toimisto(at)supli.fi
040-6893418