Marttaliitto ry

Marttojen tavoitteena on edistää kotien ja perheiden hyvinvointia. Arjen hallinnan teemat, arjen rytmitys, ruoanvalmistus, kodinhoito ja talousasiat ovat kaikessa toiminnassamme ja neuvonnassamme keskeisiä – uskomme hyvän arjen kuuluvan kaikille.

Toimimme monien eri kohderyhmien parissa. Lapsiperheille marttapiirit tarjoavat käytännön kotitalousneuvontaa järjestämällä kursseja ja luentoja, joissa käsitellään arjen teemoja ja opetellaan tekemään yhdessä ruokaa koko perheelle. Marttojen kotitalouden asiantuntijat tekevät myös neuvonnallisia kotikäyntejä lapsiperheisiin. Lisäksi tarjoamme lapsiperheille muun muassa nettiluentoja ja jaamme arjen vinkkejä Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Youtubessa. Martat.fi:sta löytyy paljon hyödyllistä tietoa perheille ja herkullisia ruokaohjeita arkea helpottamaan.

Martat on valtakunnallinen, lähes 120-vuotias kotitalousneuvontajärjestö. Marttaliitto on keskusjärjestö ja käytännön neuvontatyötä tekeviä alueellisia marttapiirejä on 14 eri puolilla Suomea. Marttojen ammatillinen neuvonta tavoittaa vuosittain yli 100 000 ihmistä. Jäseniä, joille marttailu on harrastus, on noin 45 000.

Lisätietoa Martoista ja toiminnastamme: www.martat.fi