Ilmianna asiaton viesti

Imetys sattuu

Hei,

Tarvitsisin vinkkejä imetyspulmiini. Kotona on kaksiviikkoinen nyytti, josta olemme mieheni kanssa ikionnellisia. Imetys on kuitenkin heti alusta ollut haastavaa, vaikka minua on yritetty neuvoa monin tavoin sekä synnytyssairaalassa että neuvolassa. Isoin ongelma ehkä nyt on oikea rinta, joka on aivan eri tuntuinen kuin vasen, se tuntuu pakkaantuvan kivikovaksi ja vauvan on vaikea saada otetta siitä. Lisäksi imettäminen tästä toisesta rinnasta sattuu.

Terveydenhoitaja tarkisti eilisellä neuvolakäynnillä vauvan imuotteen, joka kuulemma on ihan ok. Hän neuvoi lisäksi kokeilemaan kylmällä hautomista tuohon kipeään rintaa ja ehdotti jotain kaalilehtihoitoa??!! En kehdannut sen tarkempaan kysyä, että miten sitä kaalinlehteä sitten pitäisi käytää. Tietääkö kukaan tuosta hoidosta, onko se oikeasti vaikuttavaa? Kuulostaa kyllä aataminaikuiselta, mutta toisaalta, joskus vanhat konstit ovat ihan hyviä....

Lansinohin voidetta olen käyttänyt lisäksi rinnapäiden rikkoontumista estämään. Se on vaan hurjan kallista, keksiikö joku yhtä tehokasta mutta vähän edullisempaa voidetta?

Haluatko ilmiantaa tämän viestin?
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.